Birth Story Listening

Deși un plan de naștere poate ajuta în a simți că ești în controlul situației, viața e mult prea imprevizibilă și implicit evenimentul nașterii prea complex ca să poți plănui deznodământul.

De aceea, nașterea rămâne în noi și după ce a trecut, indiferent că vorbim despre mamă, tată sau o altă persoană care a participat la naștere.

Corpul nostru este memorie, deci un eveniment de magnitudinea unei nașteri are o intensitate care poate trece pe lângă noi cu o viteză prea mare pentru a putea fi procesată.

Nașterea este fără îndoială un moment euforic, căci e cea mai pură dovadă a triumfului vieții, însă poate lăsa uneori urme profunde și poate, imaginea unui plan neîmplinit.

Așadar, povestea unei nașteri îi poate aparține unei mame care a născut recent sau cu ani în urmă, rămânând la fel de validă și cu adevărat marcantă pentru tot restul vieții. Poate să îi aparțină unui tată care în grija lui de a avea grijă de viitoarea familie, nu a reușit să proceseze toate aspectele și unele lucruri sunt lipsite de sens. Poate să aparțină unei persoane martoră la o naștere, care are niște conturi de reglat cu sine și are nevoie să elibereze această experiență pentru a putea face loc altora.

Birth Story Listening este o experiență vindecătoare, prin faptul că primești că este în regulă și în siguranță să îmbrățișezi toate aspectele nașterii tale, de această dată reușind să procesezi și alte perspective, alte părți care au trecut pe lângă tine prea repede ca să le înțelegi, dar  totuși fac parte din tine și din viață și merită integrate ca bucăți lipsă, ca și niște petice cusute, dacă este cazul, dar încă ca un întreg. O astfel de ședință te poate ajuta să faci pace cu lumea, și deopotrivă cu tine, cu timpul și spațiu și cu viața în tot sensul ei.

Cum decurge o consiliere:

  • Ne întâlnim ONLINE, pe Zoom
  • Durează 1 oră

Preț:

  • 200RON