Cursul prenatal Lamaze

Nașterea implică mult imprevizibil. Atât în experiența proprie, cât și în interacțiunea mea cu părinții, mi-am dat seama câtă informație eronată ajunge la noi. De aceea vreau să împărtășesc cu voi o parte din informație, validată prin studii științifice despre ceea ce înseamnă sarcina, nașterea, nou-născutul și alăptarea.

Ce beneficii aduce Cursul Prenatal Lamaze?

 • Părinții care participă la curs se simt adesea mult mai puțin înspăimântați în fața necunoscutului, mai siguri de sine și cu o perspectivă mai largă în ceea ce privește posibilitățile nașterii.
 • Mamele învață să aibă mai multă încredere în instinctul lor matern, să-l îmbrățișeze și să-l onoreze. Tații, de asemenea, se pot simți validați prin rolul lor în ceea ce privește nașterea copilului și al lor ca părinți, învățând cum poate să-i fie mamei alături și că, experiența lui e la fel de importantă.
 • Informația primită este permanent actualizată pe baza celor mai recente studii și descoperiri din știință și literatură de specialitate.
 • Părinții se încred în puterea lor de decizie și se simt în control asupra poveștii lor de naștere.
 • Părinții primesc o introducere în tiparele de atașament și suport în a-l găsi pe cel potrivit nevoilor lor.
 • Ei bine, durerea. Există, e reală. Totuși, miracolul medicinei și al istoriei a creat un “ghid de prim ajutor” al durerii în ceea ce privește nașterea. Mamele au posibilitatea de a fi ghidate și ajutate să descopere o multitudine de metode de a face față durerii. 

Detalii curs

 • O întâlnire fizică, de 4-5 ore, în confortul casei voastre
 • Discutăm despre:
 1. Travaliul și Nașterea – cum ne pregătim pentru naștere, care sunt etapele travaliului și fazele nașterii, măsuri de confort în travaliu, proceduri și intervenții medicale, minunatul dans hormonal și puțin despre planul de naștere.
 2. Alăptarea și Nou născutul – un start bun în alăptare, semnele de foame ale bebelușului, îngrijirea, somnul și igiena acestuia în prima lună de viață, semne de alarmă, la ce să te aștepți în primele săptămâni.
 3. Viața postpartum – modificări fiziologice în corpul mamei, perioada lăuziei, modificări psihologice și emoționale, depresia postpartum, viața de cuplu după naștere.

Preț

 • 750 RON